oplocení do ulice Vídeňská

Oplocení vymezuje zahradu vily po celé délce pozemku orientovaném do ulice Vídeňská. Tvoří jej podezdívka se soklem ukončeným oblou římsou. Korunu podezdívky kryje rovná deska. Vertikálně zídku člení mělké rizalitové výstupky v místech, kde nad podezdívku vystupují pilíře oplocení. Vlastní pilíře člení sokl ukončený oblou římsou, nároží dříku rafinovaně prolamována, z bočních stran ozdoben dřík mělkými pravoúhlými nikami, z čelních stran rámovanými zrcadly v patě i hlavě ozdobených štukovými volutami s akantovým listem. Hlavice pilíře oddělena profilovanou římsou, z každé strany opatřena pravoúhlým rámovaným zrcadlem, ukončena profilovanou římsou podpírající převislou kamennou desku. Na ní ve vrcholu kamenná váza. Mezi pilíři pole železné dekorativní mříže. Oplocení dvakrát přerušeno. Jednou druhotně prolomenou vjezdovou bránou k vestavěné garáži v suterénu vily. Jednokřídlá vrata tvoří ve spodní části plná výplň, doplněná nahoře původní železnou mříží. Podruhé prolamuje oplocení vstupní branka. Železná mříž se zde zvedá do oblouku vrcholícím v ose dvoukřídlých vrat. Sloupky železné, v nadpraží nástavec zdobné mříže.