sklep

Jižně od areálu stojí samostatný nehluboký sklep, přístupný po svažující se šíji. Ta byla původně celá zaklenutá, dnes jsou (z přibližně poloviny její délky) dochovány pouze obvodové stěny ze smíšeného zdiva. Vstup do sklepa je možný segmentově zaklenutým průchodem (oblouk je z cihel), stejný profil má rovněž cihlové zaklenutí části šíje. Před šíjí je cihlovou zídkou vymezená předsíň v úrovni terénu. Není však možné určit, zda byla někdy zastropena. Vstup do prvního prostoru sklepa je pravoúhlý s takřka rovným segmentovým záklenkem. Stěna se vstupem je druhotně přezděná v celé své šíři. Samotný prostor je obdélného půdorysu, zaklenutý valenou klenbou. Boční stěny mají kamennou spodní část, klenba je cihlová. Místnost je uzavřena cihlovou příčkou prolomenou vstupem s mírně segmentovým záklenkem. Druhý prostor je stejného charakteru jako předchozí, s valenou cihlovou klenbou s kamennou podezdívkou. V levé stěně je však nízko položený průchod do boční nevelké valeně zaklenuté prostory. Místnost je ukončena stěnou ze smíšeného zdiva s převahou lomového kamene. V ní je prolomen nepravidelně vylámaný otvor částečně upravený cihlovou přizdívkou. Poslední prostor sklepa je opět řešen podobně jako přechozí dva, je však uzavřen zdí z kamenného zdiva s minimem cihel v horní části.