býv. pivovar - západní křídlo

Západní křídlo budovy bývalého pivovaru je přízemní obdélná stavba krytá sedlovou střechou, na severu ukončená volutovým štítem, na jihu stavebně propojená s navazujícím jihovýchodním křídlem. Na východní straně (ve dvoře) je k budově přistavěn přízemní objekt krytý rovnou, plechovou střechou. Dlouhá západní fasáda je v pravidelném sledu prolomena pěticí širších okenních os s typovými trojdílnými výplněmi a dvěma vstupy s rovnými překlady, k nimž směřuje několik schodů. Východní, dvorní fasáda má na severním konci jeden široký okenní otvor s trojdílnou výplní, zbytek fasády je skryt za novodobou přístavnou otevřenou několika obdélnými okny a dvěma vstupy. V ose severní fasády je zaslepená okenní nika lemovaná šambránou. Omítky jsou hladké, nároží jsou zdobena bosáží, štít je lemován bohatě zvlněnou šambránou, v jeho vrcholu terčík. V interiéru jsou omítané rovné stropy z roku 1900, krov je tvořen mohutnou barokní ležatou stolicí.