ohradní zeď s branou

Objekt bývalého pivovaru je v jižní části vymezen přízemními budovami na půdoryse písmene U, severovýchodní a severozápadní nároží areálu jsou tvořena samostatně stojícím přístřeškem pro odstavení povozů a stodolou. Mezi nimi probíhá ohradní zeď otevřená vjezdy na východní a západní straně. Zeď je kromě soklové části omítaná, v koruně je kryta cihlami. Na východní straně je postavena kulisová brána s širokým, stlačeným obloukem završeným vjezdem, zakončená je trojúhelným ořímsovaným štítem. Vjezd je lemován šambránou vyrůstající z kamenných patek a přerušenou vrcholovým a patečními klenáky, po stranách vjezd obklopují pilastry zdobené čabrakovým dekorem. Ve vjezdu jsou osazena dvoukřídlá svlaková vrata. Vjezd na západní straně areálu je uzavřen novodobou nízkou kovovou brankou.