hřbitov s kaplí a ohradní zdí

Hřbitov kosodélného půdorysu obehnán nízkou omítnutou zídkou z pálených cihel se vstupem s kovovou bránou mezi dvěma cihlovými neomítnutými sloupy.. Na ploše hřbitova se nachází množství různých náhrobků od mramorových desek majitelů zámku, přes náhrobní desky piaristů, k dlouhým řadám hrobů, připomínajících ženské řeholní řády soustředěné zde nuceně v 50. letech 20. století z celé republiky. Poblíž vstupu stojí drobná hřbitovní kaple krytá sedlovou střechou prolomenou sanktusníkem. Vstup se segmentovým záklenkem je orientován k hlavní ose hřbitova. Boční průčelí prolomena okny s půlkruhovými záklenky. Vzrostlá zeleň soustředěna v blízkém okolí kaple a na centrální ose hřbitova, kde stojí i kamenný klasicistní kříž s Ukřižovaným Kristem na vysokém podstavci a opodál polychromovaná socha Vítězného Krista na stupňovitém podstavci. Hřbitov je uspořádán dle jednotlivých řádů, přičemž každý z nich má vlastní způsob úpravy hrobů. Některé náhrobní desky umístěny i na vnitřní straně ohradní zídky. Hřbitov je ojedinělým dokladem těžkého osudu řeholnic, které zde žily záměrně izolovány od společnosti.