dva městské domy

Částečně podsklepený dům o čtyřech nadzemních podlažích v řadové zástavbě, uzavírající malý obdélný dvůr, ukončen mansardovou střechou. Fasáda do ulice dvouosá, na straně do Horního náměstí pětiosá jednoduchá, hladká, pouze přízemí, oddělené profilovanou kordonovou římsou je kamenné horizontálně bosované. V přízemí jsou novodobé vstupy a výkladce segmentově ukončené. V patrech jsou obdélná okna zdobena profilovanou šambránou s uchy, kapkami a volutkami, zvýrazněná podokenními a odsazenými nadokenními konzolovými volutovými římsami. Podparapetní plochy průběžné spojitou parapetní římsou. Hladká plocha vymezena nárožní lineární bosáží. V prvním patře se dochovaly tři pozdně gotické niky, zaklenuté segmentovou klenbou s torzálně zachovanou nástěnnou malbou (kopie, originály umístěny v prostorech radnice): sv.Kryštofa, sv.Vavřince a sv. Floriána, Panny Marie v životní velikosti, postavených do pozdně gotické architektury. Podparapetní plocha zdobena kazetami se štukovým dekorem. Okna opatřena štukovými šambránami s mírně vytaženýma ušima a doplněna prvním a druhém patře segmentově ukončenými suprafenestrami se štukovým dekorem. Dvorní fasáda je jednoduchá, hladká, okna jsou klasicistní. Dochovaly se původní pavlače s přístavkem záchodů.