zřícenina hradu

Pozůstatky hradu obehnaného okružním valem a příkopem, na který na severní straně navazuje předhradí, na jihu drobné fortifikační prvky. Základní půdorys hradu lze stanovit podle reliéfu terénu, nadzemní zdivo se nedochovalo. Celková plocha cca 390 × 150 m. Na nejvyšší plošině se nacházelo hradní jádro obdélného půdorysu (65 × 30 m), severní část plošiny je zvýšená. Západní a východní stranu jádra lemují terasy, přičemž povrch západní je členěn několika prohlubněmi, patrně pozůstatky po budovách přistavěných k hradbě. Z jižní a západní strany obíhala jádro níže položená terasa parkánu. Vlastní horní hrad byl obehnán okružním příkopem a valem oválného tvaru o osách 160 a 110 m. Val se na severu rozšiřuje a je esovitě prohnutý. Na východě, asi v polovině délky, je val přerušen, patrně novodobě. Na severozápadě k valu z vnější strany přiléhá torzo okrouhlého objektu. Na jižní straně, v místech, kde se terén zužuje na hřeben, jsou patrné pozůstatky srpovitého valu, níže po klesajícím hřbetu pak dvě okrouhlé prohlubně ohraničené náspy. Ze severní strany je okružní val chráněn dalším příkopem a valem srpovitého tvaru. Dále na severu se nachází lichoběžníkovité předhradí (cca 60×60×80×100 m), chráněné příkopem a valem, na západní straně zdvojeným. V severovýchodním rohu předhradí se terén výrazně zvyšuje do odstupňovaného pahorku, pozůstatku po předsunuté stavbě (27 × 24 m). Předhradím prochází lesní cesta, která porušuje severní a jihovýchodní linii pozůstatků fortifikace. Areál hradu i předhradí je porostlý smíšeným lesem a křovinami, severovýchodní část předhradí nízkým hustým smrkovým lesem.