kostel Všech svatých

V areálu hřbitova stojící orientovaná jednolodní architektura postavená z kamenného a cihelného zdiva, omítnutá hladkou vápennou omítkou světlešedé barvy. Kostel obklopují odstupňované opěráky, pod korunní římsou je zachován pás sgrafitových psaníček a pod nim jsou štukové střílny. Vysoká okna zakončená oblouky jsou v hlubokých nálevkovitých špaletách, v závěru presbytáře je hluboká nika (slepé okno) stejného tvaru. Střecha sedlová s volskými oky, na západní straně prudce zvalbená, v závěru presbytáře zvalbená trojboce, nad lodí vyrůstá osmiboká věž s bání – vše kryto břidlicí, renesanční krov plné hambálkové soustavy se středními sloupky se vzpěrkami, námětky a sloupky. K západnímu průčelí je přistavěna velká předsíň se sedlovou střechou krytou eternitem, s pásovou rustikou a termálními okny v horní části. Pravoúhlý pískovcový portál má profilovanou římsu nesenou volutovými konzolami a je uzavřen dvoukřídlými kazetovými dveřmi.