kostel Všech svatých

Samostatně stojící, orientovaná stavba, hladce omítnutá s bílou líčkou. K hlavní lodi je ze západu přistavěná věž a z východu užší, hluboký presbytář, se závěrem tvořeným třemi stranami nepravidelného oktogonu. Ke koutům mezi presbytářem a lodí jsou z jihu i severu vsunuty přístavky, vytvářející nepravý transept. Severní má v přízemí kapli, jižní pak sakristii, zpřístupněnou chodbou, která ji spojuje s předsíní před jižním bočním vstupem do lodi. Oratoře v patře mají samostatné schodišťové chodby paralelní s lodí. Schodišťový přístavek v pravém koutě vedle věže kryje výstup na kruchtu. Střechy hlavní stavební hmoty mají jednotnou korunní římsu. Hřeben střechy lodi, ukončený u věže atikovým štítem ve tvaru zvonovnice, a presbytáře, s lomenou valbou nad závěrem, je v jedné úrovni. Nad průnikem střech je umístěný osmiboký sanktusník s cibulovou helmicí. Hřeben valbových střech nad bočními přístavky je níže. Nad schodišťovými přístavky na oratoře a kruchtu jsou pultové stříšky. Pultová střecha je i nad spojovací chodbou k sakristii. Předsíň před jižním vstupem má valbovou stříšku. Celková délka stavby je cca 24 m a maximální šířka přes přístavky cca 17 m. Na stanovou stříšku věže je osazená cibule, ukončená makovicí. Střechy, kromě věže a schodišťových přístavků, které jsou oplechovány, kryje eternitová šablona. Věž je členěná lizénovým rámem, který je v úrovni 3. NP přetnutý kordonovou římsou. Vstup je rámován pískovcovým ostěním s rovným kladím. Nad kordonovou římsou je obdélná nika s menším okénkem. Okna do zvonicového 4. NP, prolomená ze všech čtyřech stran věže, mají půlkruhové záklenky a jsou opatřené dřevěnou žaluzií. Nad nimi jsou kruhové hodinové ciferníky. Loď z obou průčelí prosvětlují dvě okna s půlkruhovým záklenkem. Předsíň před bočním vstupem má obdélné dveře osazené do otvoru se segmentovým záklenkem. Přístavky z čela prosvětluje v jedné ose obdélné okno v přízemí a okno s půlkruhovým záklenkem na oratoř. Na okosených stranách presbytáře je po páru půlkruhově sklenutých oken, v čele presbytáře menší okno podobného tvaru. Nároží presbytáře je opatřené lizénovým rámem. Jednotlivá patra věže jsou přístupná žebříkovým, schodnicovým schodištěm. Podlaží tvoří trámové stropy s fošnovou podlahou. Na zvonové stolici jsou zavěšené dva menší zvony z roku 1752 a z roku 1921. Jednotlivé krokevní páry krovu jsou kotvené do vazných trámů a rozepřené hambálky. Hambálky navíc podpírá středová vaznice, nesená sloupky s pásy. Krov je z tesaných trámů s kolíkovanými spoji.