vila Otto Zweiga

V zahradě volně stojící patrový dům na v zásadě obdélném půdoryse. Střecha krytá eternitem má tvar podobný mansardě, přičemž horní část krytá plechem je téměř plochá. Vstupní průčelí je symetrické, centrálně umístěný vstup je zvýrazněn sloupovým portikem, nad nímž je v patře balkón a nad ním trojúhelníkový tympanon. Hlavní vstup je pravoúhlý, s prosklenými dveřmi. Vstup na balkón v patře je francouzským oknem s půlkruhovým záklenkem, po stranách jsou kruhová okénka. V přízemí je na všech fasádách bosáž, patro člení pilastry, na nárožích zdvojené. Okenní otvory v patře jsou lemovány klasicky ztvárněnými šambránami s nadokenními a podokenními římsami, některé jsou opatřeny dřevěnými okenicemi. Okna v přízemí mají většinou půlkruhové záklenky. Z boční (severní) strany je druhý vstup přístupný po malém dvouramenném schodišti, nad ním je malý balkón. Z této strany domu je přistavěna přízemní garáž. K zadní (západní) fasádě je v jejím středu připojena v patře terasa spojená schodištěm se zahradou. Oplocení na východní uliční straně i západní zadní straně domu je tvořeno nízkou zděnou podezdívkou a svislými kovovými pruty zakončenými plochou špicí.