administrativní budova

Trojkřídlá budova na půdorysu tvaru písmena “T”. Hlavní severozápadně orientované křídlo vzniklo propojením dvou hmot - na hlavní čtyřpodlažní kubus z východu navazuje subtilnější segmentově zaoblený třípodlažní část. Rovněž průčelí jsou vizuálně odlišná. Hlavní průčelí je akcentováno prosklenou konstrukcí pásů velkoplošně dělených oken kombinovaných se skleněným černým obložením. Vstup umístěný na osu je přístupný několika stupni chráněný dvojicí dvoukřídlých prosklených dveří, obdélná supraporta je prosvětlená luxfery. Hlavní plocha budovy je obložena kachlemi v červenohnědém odstínu. Suterén členěn úzkými pravoúhlými okenními otvory chráněnými mříží, rovněž čtvrté podlaží je prolomeno pěticí pravoúhlých dělených velkoplošných okenní otvorů. Vedlejší třípodlažní křídla jsou řešena v obdobném duchu - v sekundárně zateplené fasádě vystupují pásy dělených velkoplošných oken oddělených tmavými hranolovými sloupky. Celý objekt je zastřešen plochou střechou.