kostel sv. Petra a Pavla

Pozdně gotický kostel sv. Petra a Pavla se nalézá na hřbitově obklopeném ohradní zdí. Orientovaná omítaná stavba. Půdorys se skládá z obdélného dvoulodí a odsazeného polygonálního presbytáře s opěráky. Při severní straně hranolová věž a sakristie, při jižní předsíň. Západní fasáda nečleněna, pouze s pravoúhlým profilovaným portálem. Okna uzavřena lomeným obloukem bez kružeb. Věž nečleněna. Střecha kryta taškami, věž plechem. Vnitřní prostor zaklenut žebrovou klenbou do dvou polygonálních pilířů, v presbytáři síťovou do polosloupů. V podvěží valená klenba, v sakristii valená s lunetami. V jižní stěně sedlový portál. Areál zahrnuje kostel, plášťový most vedoucí na faru, hřbitov, ohradní zeď, bránu a branku, litinový kříž na hřbitově a kamenný kříž před ohradní zdí kostela.