dům

Nárožní jednopatrový dům s novodobým zcela hladkým průčelím je situovaný na styku ulic Solní a Dlouhá. Objekt je podsklepený. Východní část parcely zaujímá malý dvůr, z jižní strany ohraničený ohradní zdí s vjezdovou bránou. Ve dvoře přístřešek. Ohradní zeď ani přístřešek nejsou předmětem památkové ochrany. Hlavní průčelí je tříosé, dominujícím prvkem v jinak fádní architektuře je obnovený gotický portál při hlavním vstupu zcela vlevo. Portál je lomený, má drobný, úzký výžlabek, osazeny jsou v něm novodobé dveře. Nad portálem se nachází jediný zdobný prvek uliční fasády, mělká nika s polokruhovým zakončením, ve které však očekávaná soška světce chybí. Dále jsou v přízemí dvě okna, v patře tři okna. Boční patrová fasáda do Dlouhé ulice je rovněž tříosá. V minulosti byl dům využíván jako obytný, stejně tak je to mu i v současné době, v přízemí se nachází jeden byt, v patře dva byty se společným sociálním zařízením na chodbě.