židovský hřbitov

Plocha hřbitova o rozloze 1320 m2 je skloněna k severovýchodu a hroby jsou umístěny pouze zhruba v dolní polovině. Jsou řazeny do osmi nepravidelných řad orientovaných SV – JZ směrem. Síť cest není znatelná. Náhrobky jsou přední stranou obráceny většinou k jihovýchodu, pouze dvě krajní řady od jihovýchodu jsou obráceny směrem opačným – ke středu hřbitova. Hroby mají jednodílné ploché deskové náhrobky – stély (či maceva), vertikálně zasazené spodní třetinou do země. Pouze v horní, zadní části hřbitova se nachází několik novodobých poemancipačních sloupkových náhrobků. Náhrobky jsou většinou opatřené hebrejštinou zdobeny jsou jednoduchými geometrickými nebo vegetabilními obrazci. Do dnešních dnů se dochovalo téměř dvě stě náhrobků od poloviny 18. století do roku 1940. Poničené náhrobky byly zrestaurovány při celkové rekonstrukci hřbitova v roce 2013. Starší náhrobky jsou shodné s náhrobky ve Čkyně a typologicky patří do oblasti širokého pásu hřbitovů západních a jižních Čech od Tachovska po Pelhřimovsko. Plocha hřbitova je nerovná, zatravněná. V roce 2013 byla dokončena celková rekonstrukce hřbitova, zahrnovala jak celkovou opravu ohradní zdi, tak restaurování všech náhrobků, včetně odstranění náletových stromů.