zámeček

Areál situovaný v západní části obce tvoří podlouhlá jednopatrová budova samotného zámečku postaveného na místě dřívějšího svobodného dvora, (údajně snad i středověké tvrze) s přilehlými pozemky dvora, zahrady a příjezdové cesty linoucí se na východní straně zahrady. Hlavní vstup do celého areálu je na východní straně mezi zvýšenými pilíři ohradní zdi, do níž je zasazena pamětní deska s nápisem: "V tomto domě žil básník a grafik Bohuslav Reynek". Objekt zámečku obklopuje z jižní strany nyní neudržovaná zahrada, ze severu pak dvůr uzavřený hospodářskými budovami na severní a západní straně. Jednopatrová budova zámečku s věžičkou na východní straně je uvnitř rozdělena zaklenutým schodištěm na obytnou a hospodářskou část. V interiérech se dochovala celá řada původních prvků i detailů včetně zdiva, výmalby, okenních výplní, kachlových kamen či klik.