stolárna a sklad potravin

Dvě postranní rovnoběžně postavená dvojpodlažní křídla krytá sedlovými střechami jsou spojena středním, jednopodlažním traktem se sedlovou střechou. Křídla mají vnější podélné fasády prolomeny pěti (u jižního křídla) a šesti (u severního křídla) okenními osami, ocelová průmyslová okna jsou sdružena po dvou a po třech. Čelní východní fasády, obrácené směrem k trati, jsou prolomeny čtyřmi osami, okna jsou sdružená po dvou, ve štítech je po jednom oválném okénku. Severní křídlo má ve štítové fasádě okna menší, v přízemí místo oken osazena nová (90. léta 20. stol.) dvojkřídlá vrata. Nad vraty ve středu mezi okny umístěn balkónek. Zadní štítové stěny, obrácené ke svahu, jsou prolomeny pouze dvěma okenními osami, oválná okénka jsou slepá. Fasády jsou omítané, členěné nárožními lisenami a podokenními římsami, štítové stěny jsou lemovány lisenami a oválná okénka ve štítech šambránami. Všechny členící prvky jsou stejně jako sokly v režném cihelném zdivu. Střední trakt má podélnou fasádu, obrácenou k trati, členěnu symetricky trojími vraty a dvěma okenními osami. Tato úprava pochází z 90. let 20. století. Na prostranství před budovou se původně nacházelo rozsáhlé dřeviště. Interiér levého křídla rozdělen na větší místnosti. V přízemí vedle vchodových dveří umístěn nákladní výtah krytý pletivem, ukončený v prvním patře u stropu strojovnou. Výtahová klec zavěšena na řetězu. Přízemí spojeno s prvním patrem prostřednictvím kovového točitého schodiště. V interiéru patra se nachází velké přihrádkové skříně sloužící k uskladnění věcí. Pravé křídlo řešeno velkoprostorově s ocelovou konstrukcí pro jeřábovou kočku. Konstrukce vystupuje skrze vrata ven do exteriéru. Patro pravého křídla přístupné po schodišti umístěném v zadní části přízemí. Střední spojovací trakt dvou křídel řešen opět velkoprostorově.