předzámčí

Budova na severní straně čestného dvora na obdélném půdorysu se třemi kolmo vloženými bloky ukončenými trojúhelníkovým štítem. Budova jednopatrová. Fasáda hladká s lezénovým rámováním a pravoúhlými okny v přízemí zakončenými lomeným obloukem a v patře jsou okna pravoúhlá lemovaná novogotický zalomenými nadokenními římsami. Na východní straně je fasáda akcentována atikou zdobenou lomenými oblouky v cihlovém obkladu. Na východní stranu napojena nižší budova na čtvercovém půdorysu, v níž je situována kaple. Vstup do kaple pravoúhlý s lomeným obloukem zdůrazněn předstupujícím portálem s trojúhelníkovým štítem. Po stranách vstupu dvě vysoká úzká okna s lomeným obloukem. Fasáda původně s hladkou omítkou traktována lezénovým rámem se zubořezovým ornamentem. Východní strana prolomen třemi okny završenými lomeným obloukem. Okna osazena nepravidelně se střední okenní osou převýšenou nad oběma bočními. V trojúhelníkovém štítu okénko křížového tvaru provedené v kameni. K severní straně kaple se přimyká hranolová věž se shodnou architektonickou profilací jako na jižní straně. Severní strana hospodářské budovy, která původně sloužila jako konírna je traktována portály s jinými architektonickými prvky, dvěma dvoukřídlými vjezdy s kamennými portály ve tvaru tudorovských oblouků situovaných v bočních osách příčně vložených těles završených trojúhelníkovými štíty. Portály lemovány hrotitým obloukem vymezujícím střední hladké ploch, v níž jsou sdružená okna zdobená kamenným profilovaným ostěním. Ve štítu jsou tři okenním osy se střední osou vyvýšenou zdobeny úsekem zalomené nadokenní římsy. V interiéru rozsáhlé úpravy. V přízemí osekány omítky a v prvním patře nově postaveny příčky z trámových konstrukcí. Podlaha vynesena částečně na kovové konstrukce, částečně na dřevěné trámy. V přízemí i v patře ploché stropy.