dřevěný hospodářský objekt

Objekt je obdélného půdorysu, zastřešený pultovou střechou. Krytinou je asfaltová lepenka. Krokve a vaznice mají profilovaná zhlaví. Stavba je štenýřové konstrukce, obedněná vertikálně kladenými prkny se spárami krytými lištami. Východní průčelí lze rozdělit na dvě etáže. Prkna spodní etáže jsou ve spodní části konkávně vykrojena, v horní etáži jsou ukončena obloučkem s kroužkem uprostřed. Ve spodní etáži jsou dvě osy tvořené obdélnými dveřními otvory. Jsou osazené jednokřídlými výplněmi bedněné konstrukce zavěšenými na páskových závěsech. V horní etáži je první až šestá osa tvořena drobnými podélnými otvory. Nad každým otvorem je vertikální spára vrcholící otvorem ve tvaru kosočtverce. Otvory ve druhé až čtvrté ose jsou zmenšeny připevněným prkénkem s oblým otvorem na středové ose. Severní a jižní průčelí je stejné konstrukce, bez otvorů. Zadní, západní průčelí je bedněné z vertikálně kladených prken se spárami krytými lištami. Objekt je opatřen nátěrem tmavě hnědé barvy.