zámek s hospodářskými budovami a parkem

Situace: ve svahu nad obcí, na vyzděné terase, vyrovnávající svažitý terén nad zářezem silnice je situován soliterní nevelký patrový zámek s dvoupatrovým středním rizalitem v mansardové střeše. Západně od zámku přes silnici je na hraně svahu na hřbitově postaven kostel, který býval spojen visutou chodbou se starou úřednickou budovou vedle zámku (nedochováno). Sevrovýchodně od zámku, na místě starého parku stojí od r. 1909 rozlehlý hospodářský dvůr s dvěma neobarokními obytnými domky osově navazujícími na budovu zámku a tvořícími pozadí zámeckého parkově upraveného parteru. Z budov starého hospodářsdkého dvora se dochovala pouze sýpka, patrně z 19. stol., stojící šikmo severně od zámku. Proti obci je zámek na terase opatřen oplocením a vjezdovou branou.