zvonice

Zvonička čtvercového půdorysu 3,86 x 3,88 metru se zvoničkou ve věži. Podezdívka 44 cm vysoká, předsazená o 6 cm. Kaplička orientovaná na západ. Vstupní dveře nízké, novější, dřevěné, jednokřídlé se čtyřmi kasetovými výplněmi šikmo šalovanými. Na stranu jižní a severní maličké čtvercové okénko 24 x 24 cm. Kaplička má nátěr fasády bílý a podezdívka natřena černě. Pod přesahující střechou je dřevěná profilovaná římsa. Střecha pobitá šindelem, natřeným černým nátěrem a nahoře osmistranná dřevěná dvoustupňová věžička se sloupky, ale bez zvonu. Nad zvonicí dvoustupňová stříška. Ve druhém stupni s otevřenými segmentovými okénky. Nahoře osmistěnná kupolka. Nad ní na sloupku koule a nad ní kovaný křížek s pozlacenou dekorací planoucích srdcí na břevnech a čtyřech zlacených lístcích na kříženích břeven kříže. Na báni stříška oplechovaná mědí.