revír 14. sv. Pomocníků

Soubor důlních děl stříbronosné rudy se nachází v bezejmenném důlním revíru v údolí, které je ve starých důlních mapách někdy zvané Rain Gründel či Rein Gründ (přeložitelné jako Svažité údolí). Údolí odbočuje z Mikulovského údolí severozápadním směrem. Revír obsahuje celkem 13 známých štol, jednu jámu a starou hornickou cestu. Terén údolí je dále doplněný řadou hald a odvalů z vytěžené hlušiny ze štol. Patrné jsou i povrchové dobývky ve formě pinek o rozměru několika metrů. Součástí revíru je štola Leopoldina, štola 14. sv. pomocníků, štola Antonín, štola Aurora, štola Ohne Namen, štola Caroli, štola 7. bratří, štola Barbara, štola Michael I., štola Michael II., štola Gabriel, štola Barnen Stollen, štola Mikulov 9 a hornická cesta.