administrativní budova

Jedná s o přízemní, zděnou, omítanou budovu obdélného půdorysu. Její fasády jsou hladké, jediným plastickým ozdobným prvkem je profilovaná podstřešní římsa. Ze strany orientované do dvora je budova prolomena jedenácti okenními osami a dvěma vstupy. Dřevěné výplně oken a dveří jsou novodobé, pocházejí přibližně ze 70. – 80. let 20. století. Vnitřní prostory budovy jsou plochostropé, členěné novodobými příčkami, které vymezují kanceláře a sociální zázemí. Zdivo obvodových zdí je smíšené s převahou lomového kamene. Krov je hambalkový, konstrukce je tvořena ležatou stolicí. Trámy krovu jsou tesané, s dochovanými tesařskými značkami. V prostoru podkroví jsou dobře patrné původní komíny. Budova je krytá sedlovou střechou, střešní krytinu tvoří pálená taška.