hřbitov s ohradní zdí s dvěma brankami

Hřbitov s ohradní zdí a dvěma pilířovými brankami (na jihu jeden pilíř u branky chybí) je přibližně obdélného půdorysu a není v současnosti k pohřbívání již využíván. Na jeho ploše se dochovalo 10 – 20 náhrobků, převážně z 19. století, v různém stádiu poškození. Hřbitov je obehnán zdí z lomového zdiva s korunou krytou pískovcovými deskami. Na severu a jihu je zeď přerušena pilířovými brankami, jejichž zděné pilíře ze smíšeného zdiva jsou hladce omítnuty a završeny jednoduchou krycí deskou (na severu ve tvaru nízkého jehlanu). Na západě, nad na pravým břehem Červeného potoka, je zeď přerušena. V tomto úseku byl areál kostela ohraničen plotem z pískovcových sloupků a pravděpodobně dřevěným oplocením.