dům

Dvoupodlažní dům s obytným podkrovím, obdélného půdorysu, s mansardovou střechou a středním rizalitem, vybíhajícím do barokního štítu v úrovni stechy. Střecha se dvěma střešními okny je krytá zinkovým plechem. Hlavní průčelí je orientováno na jihovýchod do ulice Moskevské, má 7 okennch os. Štítové průčelí směrem JZ má čtyři okenní osy. V hlavním průčelí je předsazený středový rizalit, zasahující až do podkroví s mansardou. Hlavní vhchod je situován v rizalitu v pískovcovém portálu se stlačeným obloukem s festonem a klenákem. V druhém nadzemním podlaží je na rizalitu ve štukové kartuši situován reliéf kotvy s iniciálami původního majitele domu AW (Ambros Wörfel). Fasáda se stříkanou omítkou je členěná čtyřmi hladkými pilastry s klasicistními hlavicemi. Korunní i kordonová římsa je štuková. Jižním směrem je objekt rozšířen o jednopatrovou přístavbu s terasou (1993). Interiér je kompletně adaptován pro provoz restaurace.