budova mlýna

Řadový jednopatrový dům obdélného půdorysu stojící okapovým průčelím v těsné blízkosti silnice, postavený z kamenného a cihelného zdiva a omítnutý tvrdou omítkou šedé barvy, střecha sedlová, krytá eternitem, prázdná hambálková soustava. Dům je spojen se sousedním objektem zděnou bránou. Silniční průčelí sedmiosé s nepravidelně rozmístěnými pravoúhlými okny osazenými v líci fasády a olištovanými plochými šambránami, členěné pouze profilovanou kordónovou a korunní římsou. Stejné členění je v ostatních částech fasády, na štítových stranách jsou ve vrcholu kruhová okénka. Ve dvorní části domu je patrový přístavek s dřevěnou verandou. Vstup do interiéru vpravo mimo osu, pravoúhlý, olištovaný šambránou a uzavřený dvoukřídlými dřevěnými dveřmi.