bývalá palírna

Řadový jednopatrový dům obdélného půdorysu, stojící okapovým průčelím v těsné blízkosti silnice, postavený z kamenného a cihelného zdiva a omítnutý tvrdou omítkou šedé barvy, střecha sedlová, krytá eternitem, prázdná hambálková soustava se středními sloupky. Dům je spojen se sousedním objektem zděnou bránou. Silniční průčelí pětiosé s nepravidelně rozmístěnými pravoúhlými okny, osazenými v líci fasády a olištovanými profilovanými šambránami, členěné pouze profilovanou kordónovou a korunní římsou. Stejné členění je v ostatních částech fasády (na dvorní straně chybí kordonová římsa), ve štítu na jižní straně je v ose mělká nika s obloukovým záklenkem. Na jihovýchodní nároží navazuje torzo kamenné ohradní zdi. Vstup do interiéru mírně vlevo mimo osu, pravoúhlý a uzavřený dvoukřídlými dřevěnými bohatě zdobenými dveřmi.