židovský dům - část (č.p.368)

Dům č. p. 368 tvoří jeden celek spolu s domem č. p. 369, zabírá menší jižní část bloku s fasádou do ulice U Templu a do ulice Antonína Trapla. Do ulice U Templu směřuje v přízemí vstup s výlohou a nad ním obnovené okno, do ulice A. Trapla vedou v patře dvě dvojice oken po obnově. Zcela vlevo pokračuje fasáda krátkou zídkou se vstupem do úzkého dvorku, který stíní dřevěná veranda v patře. Vchod s výlohou vede do dvou za sebou situovaných místností zaklenutých křížovou klenbou. V přední místnosti dřevěná podlaha krytá linoleem, v zadní jsou dlaždice. Z druhé místnosti se dále vstupuje do malé místnosti sloužící patrně jako sklad. V druhé místnosti se nacházel původní průchod z chodby, který je dnes zazděn. Patro je plochostropé. Prostor podkroví je rozdělen dřevěnými příčkami do čtyř kójí (domu č. p. 368 náleží dvě). Krov má konstrukci stojaté stolice.