stodola

Objekt stodoly přiléhá k západní štítové stěně obytného domu. Stavba je obdélného půdorysu se sedlovou střechou krytou dvojitě kladenou bobrovkou. Směrem do ulice je stěna hladká, prolomena jedněmi ven otevíravými dvoukřídlými vraty v obdélném otvoru zakončeném stlačeným obloukem. Stěnu vodorovně protíná průběžná profilovaná kordonová římsa navazující na kordonovou římsu stodoly administrativně náležející k blízkému čp. 32. Nad římsou jsou dva větrací otvory ve tvaru latinského kříže. Směrem do dvora je stěna prolomena dvojicí rozměrných vrat se záklenkem se stlačeným obloukem. Strany a pilíř mezi vraty jsou zdobeny bosáží, bosované jsou i záklenky vymezující oblouk otvoru. Nad vraty je průběžná profilovaná kordonová římsa vlevo prolomená obdélným otvorem s žaluziovou výplní. Další dva otvory nad vraty římsa překrývá a jsou menší. Ve střeše je směrem do dvora průběžný stlačený vikýř. Fasáda je obdobně jako obytný dům ve žlutém provedení.