zámek

Volně stojící jednopatrová budova obdélného půdorysu s malým kolmým křídlem na jižní straně, původně bylo též křídlo na druhém konci, v roce 1908 však zbouráno při rozšiřování silnice. Zámek má podélnou dvoutraktovou dispozici, k východu s průběžnou chodbou, v přízemí se šesti oblouky arkád a schodišťovým rizalitem. Z podloubí vstup na jednoramenné schodiště portálem s rovným nadpražím, v ose datování 1667, na svislých stranách ornament z obloučků, nad portálem osazena dlouhá deska s nápisem: Renovatum Anno Domini 1908. Protilehlé západní průčelí s trojbokým arkýřem na krakorcích, vysunutým v patře z líce. Fasády členěny v přízemí kvádrováním, nad ním je hladká plochá kordonová římsa, v patře je kvádrování již jen na nárožích, ukončující korunní římsa má bohatou profilaci. Okna jsou obdélná s hladkými šambránami. Střecha valbová, krytá pálenou taškou, bobrovkou, krov vaznicové soustavy s věšadlem.