ohradní zeď se 4 nárožními kaplemi a 2 branami

Ohradní zeď vymezuje areál kostela s. Prokopa v Mukově. Zeď je cca 2 m vysoká zděná ze smíšeného pohledového zdiva zakončená dovnitř orientovanou pultovou stříškou s korunou krytou pálenými cihlami. V nárožích je zeď doplněna dovnitř obrácenými výklenkovými kaplemi s pultovou zvlněnou střechou krytou dvojitě kladenou bobrovkou. Hlavní průčelí kaplí je hladce omítané s obdélným otvorem s půlkruhovým záklenkem, u terénu je nízký kamenný práh. V této nice je ve stěně menší nika s obdélným otvorem a půlkruhovým záklenkem se zdobným orámováním a devočním obrazem. Vnitřní niky jsou barevně vyvedené v hnědé barvě, zdobné prvky jsou zlacené. Brány jsou půdorysně řešeny obdobně jako kaple, Samotný otvor je pravoúhlý vyplněný dvoukřídlými dřevěnými vraty. Severní brána je omítaná se žlutým nátěrem.