městský dům

Jednoposchoďový čtyřkřídlý dům, v hlavním průčelí o devíti okenních osách s ušlechtilou klasicistní fasádou ve stylu josefovských vojenských objektů. Uprostřed portál se stlačeným poloeliptickým odstupněným obloukem se závěrovým klenákem ve vrcholu, klasicistní dveře s motivem reliéfu sluncí. Nad portálem je v prvním poschodí balkón nesený dvěma dvojicemi krakorců s původním klasicistním zábradlím. Parter člení pásová rustika kombinovaná s lichými arkádami v každé ose. U oken prvního poschodí podpírají pod i nadokenní římsy odstupněné ploché konzolky. Střecha předního křídla sedlová se hřebenem rovnoběžným s průčelím. Podél západního i jižního křídla probíhá pavlač na kamenných krakorcích s tyčovým kovaným zábradlím, tyče spojovány lomenými obloučky.