ohradní zeď

Až 2 m vysoká ohradní zeď vymezuje obvod hřbitova na jižní, severozápadní a severní straně. Na severovýchodě ji suplují oba objekty při vstupu, na západě je odbourána, na severu byl v rozsahu dvou polí novodobě zřízen průchod do urnového háje (u hrobu Josefa ryt. Bartoně z Dobenína). Původně z lomového opukového a slepencového zdiva s cihelnou korunou, krytá v jednotlivých úsecích deskami z bílého, červeného a šedavého pískovce. Od 2. poloviny 20. století je jižní část necitlivě pokryta vrstvou torkretu (na východě úsek terasy zdobně tvarován dle plechového bednění). Ve východní a severní části cihelné nadezdívky hlav (pilířků). U kostela pilířová cihelná brána s novodobými zdobnými kovanými vraty.