měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům se suterénem má klasicistní dvouosé průčelí. Přízemí členěné pásovou bosáží, jejíž motiv pokračuje na nárožních pilastrech až po korunní římsu. Široká atiková římsa se dvěma slepými kruhovými otvory s hladkou šambránou. V levé ose přízemí obdélný výkladec, vpravo vstup do domu v klasicistním portálu. Pískovcový vstupní portál má záklenek tvarovaný stlačeným půlkruhem, v jehož středu je umístěn klenák s vegetabilním motivem. Profilovaná archivolta dosedá na hlavice ostění, opět provedené s jemnou profilací. Stojiny původně zdobila vykrajovaná zrcadla. Za novodobými dvoukřídlými dveřmi s proskleným nadsvětlíkem následuje chodba vyvýšená o tři stupně. Okna prvního a druhého patra lemována profilovanými šambránami mají podokenní římsy.