zvonice

Objekt čtvercového půdorysu stojící jihozápadně od ukončené chrámové lodi, je zděný, omítka písková, žlutá. Korunní římsa profilovaná. Východní, hlavní průčelí: tři kamenné schody, pravoúhlý kamenný portál s přetínavou profilací a dřevěnými dveřmi. Nad portálem zazděn kámen s postavou a s nezřetelným znakem: představuje ženu a nezřetelný znak bude pravděpodobně táž růžice jako v jižní části kostela. V některých publikacích se uvádí, že postava znázorňuje dítě (patrona zdejší obce??). Pod korunní římsou (stejně jako v jižní a západní části), půlkruhové okno s železným hodinovým orlojem. Západní průčelí: dvě okosená štěrbinová okénka. Schody dřevěné. Báň cibulová s lucernou. Krytina šindelová.