kaple sv. Otýlie

Volně stojící kaple obdélného půdorysu s půlkruhovým závěrem. Boční fasáda s nízkým soklem hladká, rámovaná lesénami, prolomená jednou okenní osou, okno půlkruhově zaklenuté. Průčelí se skoseným, zaobleným nárožím je členěno lesénovým rámem. Na střední osu prolomen pravoúhlý vstup, uzavřený plnými dřevěnými dveřmi a kovanou železnou mříží. V nadpraží segmentově zaklenutá nika. Hlavní římsa s konzolovým zubořezem nese štít, rámovaný rovněž zubořezem. V ose štítu pravoúhlý mělký výklenek, krytý dřevěnou okenicí. Střecha sedlová, nad závěrem valbová. Na hřebeni sanktusník, který vrcholí makovicí s malým železným křížkem. Stropní konstrukce – valená klenba se styčnými lunetami s hřebínky, kněžiště zaklenuto konchou.