měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o čtyřech okenních osách. Průčelí zakončuje nízká atika s konsolovou římsou. Okna prvního patra mají segmentové římsy na konsolách, okna druhého patra s římsami rovnými, průčelí dělené jednoduše profilovanými patrovými římsami. Do domu se vchází širokým půlkruhovým vchodem s hlubokým ostěním a pozdně empirovým portálem. Po pravé straně vchodu je prodejna. Uvnitř se zachoval široký mázhauz zaklenutý pěti poli křížové hřebínkové klenby a po jeho pravé straně užší zaklenutá čtyřmi poli křížové hřebínkové klenby, přístupná z mázhauzu jednoduchým barokním portálem s kamenným ostěním. Dále pokračuje černá kuchyně s valenou klenbou /nyní komora/. Patra plochostropá. Střecha sedlová s hřebenem rovnoběžným s průčelím.