stará radnice

Jednopatrová nárožní budova obdélného půdorysu, s vížkou, zastřešená valbovou střechou krytou plechovými šablonami. Průčelí do náměstí o čtyřech okenních osách, ve středu průčelí v šíři dvou okenních os vystupuje mělký risalit, zdůrazněný nad hlavní římsou nízkým trojúhelníkovým štítem a čtyřbokou věží rámovanou na rozích pilastry a zakončenou jehlancovou helmou se čtyřmi trojúhelnými štítky u paty. Přízemí risalitu odděleno od 1. patra římsou, je opatřeno bosáží s naznačenými segmentovými oblouky. V levém je umístěno okno, v pravém vchod od budovy. V tympanonu risalitu je umístěn městský znak. Uliční průčelí je dvanáctiosé, zadní průčelí pětiosé. Všechna okna obdélná šestitabulková s kamennými parapety.