měšťanský dům

Řadový jednopatrový zděný omítaný dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele s dochovaným podloubím. Fasáda hladká omítaná. Přízemí členěno dvěma půlkruhovými oblouky podloubí. Patro prolamují čtyři obdélné, pravoúhle zakončené okenní osy, lemované stuhovou šambranou. Přízemí od patra odděleno kordonovou římsou. Nad okny kordonová římsa. Nad ní obdélná půdní okénka. Fasáda je završena profilovanou korunní římsou. Boční fasádu člení jeden oblouk v přízemí a obdélné okno v patře. Objekt zastřešen sedlovou střechou nízkého sklonu. V př ízemí zachována místnost klenutá třemi poli pruských kleneb na pasech. Vedle ní vlevo prostora klenuta rovněž třemi poli pruských kleneb na pasech. Vzadu obdélná místnost zaklenutá valeně s pětibokými výsečemi. Sklepy klenuty valeně, zdivo smíšené, neomítané, zasahují pod chodník pod podloubí.