měšťanský dům

Samostatně stojící jednopatrový dům na obdélném půdorysu krytý polovalbovou střechiou krytou taškami. Devítiosé severovýchodní uliční průčelí člení pilastry s korintskými hlavicemi, ve středu průčelí vystupuje mělký risalit, opatřený v přízemí třemi oblouky s klenáky. Ve středním je vchod, nad nímž je štukový kříž. Štítová průčelí čtyřosá, některá okna jsou slepá, ve štítu jsou v krajních osách drobná půlkruhová okénka. Zadní průčelí je šestiosé, ve středu průčelí je dvouosý přístavek dosahující do poloviny patra, krytý sedlovou stříškou. Delší strany domu i přístavku jsou opatřeny profilovanou podokapní římsou, všechna okna obdélná na výšku, čtyřtabulková, hlavní vstup do budovy zaklenut půlkruhem.