náhrobek důstojníků (Rudolf v. Weckberger a Friedrich v. Böck, též jako pomník Rudolfa v. Wellcker a F. Böck 1843)

Šířková pískovcová stéla 87x178x250 cm se sochou ležícího lva na vrcholu. Na 2m vysokém soklu na krajích odstupněném a zdobeném reliéf. znaky socha ležícího lva, postranní části zdůrazněny plochými pilířky. Ve středu hlavní plochy nápis N1, na jižním pilířku nápis N2, na severním nápis N3. Všechny nápisy vtesané a vyzlacené. Nápisy N2 a N3 rozděleny za 5. řádkem reliéfními erby na oválných medailonech. N1: Das Offficiers Corps/ des 11ten l. k: k: Linien Inft:/ Regiments E. H. Rainer/ Ihren verunglückten Kameraden/ Im Jahre 1843//. N2: Rudolph von Weckbecker/ K: K: Hauptmann/ geboren im Jahre 1812/ gestorben den 13. August/ 1843.// Erb dělený, nahoře routa, dole tři pěticípé hvězdy, v klenotu šesticípá hvězda mezi křídly. Kolem bohatá přikryvadla. N3: Friedrich/ Baron/ v. Böck/ K: K:/ Oberlieutenant geboren/ im Jahre/ 1807/ gestorben/ dn 13. August/ 1843//. Erb polcený, vpravo dělený s dolní částí s vydělenou dolní levou čtvrtí, vlevo kozel. V klenotu buvolí rohy. Na soklu vpravo dole signatura: F. Pischelt. Prag//.