socha sv. Jana Nepomuckého

Na dvoustupňové čtvercové základně hranolová podnož a na ní sokl s profilovanou oblounovou římsou v dolní části. Na přední straně podnože částečně setřený nápis: JoNo SENS. Střední část soklu zdobená ze tří stran rytými rámy redukovaného kasulového tvaru, čelní strana zdobena rytým rámem tvaru čtverce s ujmutými rohy, nad rámem a v rozích čtverce kryptogram: A (nahoře), O D (po levé straně) M C (po pravé straně). Sokl v horní části završen vyloženou profilovanou římsou, v níž ukotveno rameno lucerny. Na římse socha sv. Jana Nepomuckého. Světec v životní velikosti oděn v kanovnické roucho s biretem na hlavě. V pravé ruce dtží spodní část kříže s korpusem a palmovou ratolest. Levou rukou kříž přidržuje. Nad hlavou má obroučku s hvězdami. Spodní lem svrchního šatu pozlacen.