dva náhrobky rodiny Ottovy

Dvouhrob s pískovcovou obrubou, v hlavách u ohradní zdi dvě pískovcové stély. 1 Severní stéla 78 x 28 x 194 cm, na vrcholu s křížkem. Odstupněný sokl, na něm tělo s mramorovou deskou s vtesaným žluceným minuskulním a kapitálním nápisem, krycí římsa s trojúhelným štítkem s božím okem na čele, na vrcholu štítku podstavec a křížek s reliéfem květu na křížení. Nápis: THEODOR OTT/ Edler von Ottenkampf/ k. u. k. Feldmarchall Lieutenant./ geboren 1. Mai 1831./ gestorben 1. Januar 1903.// 2 Jižní stéla 78 x 30 x 178 cm, s urnou na vrcholu. Odstupněný sokl, na něm tělo se vsazenou mramorovou deskou s vtesaným kapitálním a minuskulním nápisem, krycí římsa s trojúhelným štítkem s božím okem na čele, na vrcholu štítku soklík, na něm urna s hranatými uchy překrytá rouškou. Nápis, první dvě jména a text u 2. jména žlucené, ostatní části nápisu černěné: ANNA MARIA KUTSCHERA/ geb. Černikowsky/ gestorben 4. Dezember 1827 im 61. Lebensjahre/ JOSEPHINE von OTT geb. KUTSCHERA/ k. k. hauptmanns-Gattin/ gestorben 18. Oktober 1827 im 32. Lebensjahre/ CHRISTOF OTT Edler von OTTENKAMPF/ k. k. Oberstlieutenant/ geboren 3. Juni 1787./ gestorben 14. Februar 1872./ ANTONIA OTT Edler von OTTENKAMPF/ k.k. Oberstlieutenants Witwe/ gestorben am 16. Juli 1826 am 72 Lebensjahre.//