měšťanský dům

Řadový dům v severní frontě náměstí, omítka hladká, dva valené oblouky podloubí vyrůstající z pilíře přepásaného na straně do náměstí římsou. Levý pilíř podloubí podepřen neomítaným opěrákem z rozměrných kamenných kvádrů. Podloubí valeně klenuto se dvěma páry styčných hřebínkových lunet, do objektu tři novodobé portály. Patro čtyřosé, okna dvojkřídlá, otvíraná dovnitř v jednoduchých šambránách se zvýrazněnými rohy a přečnívající, profilovanou parapetní římsou krytou plechem. Hlavní římsa kryta pálenou taškou, lichoběžný štít nad ní s jednou okenní osou, okno dvojkřídlé, otvírané ven. Dvorní fasáda v přízemí trojosá s dveřmi, okna novodobá. Přes celou šíři patra balkon na původních krakorcích, nevhodná novodobá okna. Střecha valbová, krytinou eternit.