Stará škola

Stavba obdélného půdorysu, souběžně s ulicí. Do ulice sedm os oken v přízemí, ve střední ose vstup v kamenném plochém ostění s nastaveným úzkým obdélném světlíkovým oknem. Okna čtyřkřídlá, ven otvíravá, bíle natřená desetitabulková. Šambrány mírně zapuštěné, bíle natřené, zeď světle žlutá. Podezdívka k cestě z pískovcových otesaných kvádrů. Patrová římsa je desková, nahoře korunní římsa se simou a deskou. V prvním poschodí místo parapetů pod okny úzká pásová římsa. Na jižní stranu jen tři osy oken v přízemí, z nichž jedno zaslepeno. Na severní stranu okna zaslepená, ale vyznačená šambránami. Do zahrady na východní straně přístavek, zděný s pultovou střechou, oplechovanou a nově přistavěný přízemní altán s pultovou stříškou.