býv. prádelna s chlívky

Objekt je situován v těsném sousedství výpravní budovy, při jejím severovýchodním nároží, mezi tělesem železničního náspu a komunikací. Budova stojí v mírném svahu, takže její zadní část je mírně zapuštěná do terénu. Drobná zděná omítaná přízemní stavba na zhruba čtvercovém půdorysu, krytá nízkou sedlovou takřka plochou střechou (lepenka). Střecha výrazně přetažená mimo obvodové zdivo, ze spodní strany podbitá prkny, vynášená přesahujícími vaznými trámy. Fasády člení nízký průběžný mírně předstupující sokl, obložený hrubě opracovanými kamennými kvádry (obdoba s výpravní budovou) a vysoký hladce omítaný podstřešní pás. Zbývající plochy stěn jsou hrubě omítané s výjimkou hladce provedených paspart kolem vstupních a okenních otvorů. Zdivo cihelné, omítky z větší části opadané až na zdivo. Severní průčelí obrácené ke komunikaci je dvouosé – ve střední části průčelí dvojice shodně řešených obdélných vstupů s nadsvětlíky, opatřených dřevěnými kazetovými dveřmi s obložkami (dveře původně dvojité, dnes dochováno pouze vnitřní křídlo u levého a vnější křídlo u pravého vstupu), před vstupy dva průběžné široké žulové stupně. V západním průčelí vpravo umístěn vstup do zadní části objektu – dveře dvoukřídlé kazetové s nadsvětlíkem s dřevěnými obložkami, původně dvojité (dochována pouze vnitřní křídla). V ose jižního průčelí na výšku obdélné okno – dvojité špaletové, horní křídlo pevné dělené čtyřtabulkové, spodní křídla chybí. Východní průčelí bez otvorů. Na jihovýchodní straně střechy drobný neomítaný cihelný komín s betonovou krycí hlavicí.