dům

Dům č. p. 32 se nachází v ulici ČSA, severozápadně od náměstí, na severní straně ulice ČSA. Dům č.p. 32 je jednopatrový řadový objekt na nepravidelném obdélném půdorysu s dvorním křídlem, který se obrací svým hlavním (jižním) průčelím do ul. Československé armády. Dvouosým přízemím prostupuje zprava téměř čtvercový garážový otvor vyplněný plechovými vraty s nadsvětlíkem. Druhou osu přízemí představuje obdélný vstup do objektu, který vyplňují patrně plastové dvoukřídlé dveře s dřevěnou imitací. Patro prolamují tři shodné obdélné okenní otvory, které vyplňují plastová okna s dřevěnou imitací, jenž jsou členěná poutcem v jedné třetině odshora na horní vyklápěcí pole a na pole spodní dvoukřídlé s nečleněnými křídly. Veškeré otvory objektu obíhá dvakrát odsazená jednoduchá plochá šambrána. Průčelí je horizontálně členěno prostým soklem s obkládacími dlaždičkami, plochou kordónovou římsou s lištou nahoře a završeno je jednou odsazenou římsou korunní. Objekt kryje sedlová střecha pokrytá plechovými šablonami. Střešní rovinou prostupují tři výlezové otvory.