měšťanský dům

Jednopatrový nárožní dům, obnovené štukové omítky, tmavě okrový nátěr. Asymetricky pětiosé průčelí do Farní ulice se dvěma bedněnými štíty, ukončenými polovalbami. Průčelí nemá architektonické členění. Ve druhé ose zleva je klasicistní vstupní portál se dvěma kamennými schody a polokruhovým nadpražím. Patky a klenák portálu nesou jednoduchou reliéfní výzdobu (rytá zrcadla a vystupující kosočtverce a vegetabilní motiv klenáku). V portále jsou osazeny dvoukřídlé dveře s diagonálně vkládanými vlysy, ukončené prosklenými kruhovými výsečemi, dělenými na polovinu dřevěným paprskem. Dveře jsou natřeny zelenou barvou. Průčelí do Staré ulice, o pěti okenních osách, navazuje barvou a architektonickým pojetím na předchozí. Je bez štítu. Zadní průčelí o dvou zděných štítech je orientováno do prostoru za domy náměstí. Pravá část je členěna dvěma římsami, krytými pálenou krytinou, v přízemí má jedno okno. Levá část nese tři římsy podobné předchozí a malé okno se segmentovým záklenkem. Všechna okna fasády jsou stejná – pravoúhlá šestitabulková.