Nový zámek

Rozsáhlá budova na půdorysu písmene H s dvěma čestnými dvory. Dvoupatrové střední křídlo má vstup v osovém rizalitu, vystupujícím k jihozápadu, nad nímž se zvedá střední věžovitá část se zvoncovitou střechou, vížkou s hodinami a teráskami se zábradlím. Střední křídlo je na severovýchodě rozšířené patrovou přístavbou s atikou a středním schodišťovým rondelem s kupolí s vikýři. Křídla kolem jihozápadního dvora jsou patrová, pravoúhle ven zalomená. Křídla kolem severovýchodního dvora jsou patrová s dvorními arkádami, zakončená napříč postavenými obdélnými kratšími křídly dvoupatrovými s půdními polopatry. Na severozápadní straně křídla zámku je přistavěn rizalit schodiště. Fasády jsou členěny sokly, římsami, pilastry a plastickými rámci oken se suprafenestrami. V patře nad hlavním vstupem se nachází balkón na krakorcích s ozdobnou kovanou mříží.