zvonice

Pravděpodobně pozdně gotická mohutná čtyřboká průchozí věž je vetknutá do nízké kamenné ohradní zdi kolem kostela. V průčelí je prolomen půlkruhově zaklenutý vchod přístupný třemi schodišťovými stupni. Hladká fasáda věže je prolomena půlkruhově zaklenutými okny, na bocích zaslepenými. Na boční východní straně je navíc okénko lunetového tvaru. Novogotické zvonové patro oddělené jednoduchou římsou je prolomeno hrotitými okny s dřevěnými žaluziemi. V bočním západním průčelí je nad hrotitým oknem umístěn čtvercový hodinový ciferník. Hlavní profilovaná římsa je nad hodinami hrotitě zalomená a nese polygonální stan přecházející do jehlanu završeného makovicí a dvouramenným křížem. Podvěží je valeně zaklenuté. K věži z jihozápadní strany přiléhá nízký přístavek nepravidelného půdorysu krytý pultovou střechou prolomený z vnější strany pravoúhlým okénkem.