měšťanský dům

Jednopatrový, v uliční frontě volně stojící (ze tří stran) zděný dům. Uliční průčelí o devíti okenních osách se středním mělkým rizalitem o třech okenních osách ukončených trojúhelníkovým frontonem. Nároží budovy a rizalitu armováno. patrová římsa plošná, v rizalitu předsunut balkon (na traverzách). Průčelí pozdně empírové s okny obdélnými, pravoúhlými, s lineárními šambránami s uchy. V nadokenních a parapetních výplních motivy píšťal a závěsů. Portál ve třetí okenní ose, původní o půlkruhovém oblouku s patkami oblouků (s píšťalami) a středním klenákem. V sedmé ose vstup do lékárny s dvoukřídlými dveřmi v líci nahrazen oknem. Pod hlavní římsou vlys s triglyfy. Severní boční průčelí s patrovou a hlavní římsou jako na hlavním průčelí a lizénovými rámci, ve druhém poli v přízemí i v patře obdélné okno s parapetní římsou, stejné v patře i na přístavku, v patře pod ním menší okno v kamenném ostění. zadní třetina nižší, ale s patrovou římsou. Jižní boční průčelí hladké bez členění a bez otvorů. Střecha mansardová krytá dříve taškami, nyní falcovaným plechem. Dvorní průčelí s novodobými okny v přízemí i v patře, severní přístavek s plochou střechou, půlkruhovým arkýřkem v přízemí pokračuje úzkým bočním křidélkem. Patrové novodobé křídlo i při jižní straně parcely.